Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Demetevler mahallesinde kâin aksiyonletmeme İtfaaiye müfredatına birebir şekilde yangın cıkış kapısı mimarilması gerekmektedir.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile ürkü barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istek edilen binada imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık hileıyoruz.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli radde ise felakete dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi coşkunluke dayanıklıdır.

Sistem Odası Yangın Kapıları : Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının üstı dizi otomasyon sistemlerine isabetli aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapsı camlı olur.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Eğer bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış bapsı namına bina karşı aralarındaki Yangın Kapısı merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa derunkuruluşsı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha narin kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı daha buna demetlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış kapıları, ölçünlü baplara göre henüz pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlangıçlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Mono blok cisim strüktürsı branş sistemi veya panik amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu hava arama edilmelidir. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil çıkmak, projenize orantılı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak ciğerin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page